DUYURU: TALENT (TLNT) Transfer limitleri kaldırıldı

News

Date:2024-02-15 22:53:10

Değerli Kullanıcılarımız,

Bitrota olarak müşteri memnuniyeti ve kullanıcı deneyimini ön planda tutuyoruz. Bu doğrultuda, size müjdeli bir haberimiz var!

TALENT (TLNT) Çekim Limiti Tamamen Kaldırıldı: Artık günlük ROTA çekim limitleri de tarih oluyor! Dış cüzdanlara TLNT çekim limitini tamamen kaldırdık.

ROTA Transferleri Üzerinde Çalışma Sürüyor: Biraz sabır, ROTA transferlerindeki limitler de kalkacak! Şu anda çalışmalar devam ediyor.

SPOT Cüzdanlarındaki Birikimi Dilediğiniz Yere Transfer Edin: Kullanıcılar, istedikleri takdirde SPOT cüzdanlarındaki birikimlerini Bitrota dışı kişisel cüzdanlarına veya listeli borsalardaki hesaplarına transfer edebilirler.

TLNT Çekimleri İçin Yeni Komisyon Sistemi: Ağ maliyetlerini karşılamak amacıyla 1 TLNT için 0.000008 USDT komisyon uyguluyoruz. Bu, çekim miktarına göre matematiksel olarak hesaplanacak ve kullanıcı bakiyesinden düşülecektir.

Devam Eden Çalışma: Şu an için devam eden bu çalışma nedeniyle, BİTROTA.NET üzerinde oluşturulan tüm çekim talepleri iptal edilecek ve onaylanmayacaktır.

Bitrota ile Geleceğe Adım Atın! Çalışmalar tamamlandığında tüm transfer limitleri kaldırılacak, minimum TLNT çekim miktarı ise 100,000 TLNT olarak ayarlanacaktır.