Risk Disclosure

Registration agreement

Date:2024-04-07 16:38:55

Herhangi bir varlıkta olduğu gibi, Dijital Varlıkların değeri de önemli ölçüde dalgalanabilir ve Dijital Varlıkları satın alırken, satarken, tutarken veya yatırım yaparken maddi bir ekonomik kayıp riski vardır. Bu nedenle, finansal koşullarınız ışığında Dijital Varlıkları alıp satmanın veya elinde tutmanın sizin için uygun olup olmadığını değerlendirmelisiniz.
Bitrota Hizmetlerini kullanmayla ilişkili riskler hakkında daha fazla bilgi , zaman zaman güncellenebilecek olan Risk Uyarımızda belirtilmiştir . Risk Uyarısını dikkatlice okumalısınız ancak ortaya çıkabilecek tüm riskleri veya bu risklerin kişisel durumlarınızla nasıl ilişkili olduğunu açıklamaz.
Bitrota Hizmetlerini kullanmaya karar vermeden önce ilgili riskleri tam olarak anlamanız önemlidir.
Biz sizin komisyoncunuz, aracınız, temsilciniz veya danışmanınız değiliz ve Bitrota Hizmetlerini kullanırken üstlendiğiniz İşlemler veya diğer faaliyetlerle bağlantılı olarak sizinle hiçbir güvene dayanan ilişkimiz veya yükümlülüğümüz yoktur. Hiçbir türde yatırım veya danışmanlık tavsiyesi vermiyoruz ve size sağladığımız hiçbir iletişim veya bilgi, herhangi bir türde tavsiye niteliğinde değildir veya bu şekilde yorumlanmamalıdır. 
Kişisel yatırım hedeflerinize, mali durumunuza ve risk toleransınıza göre herhangi bir yatırımın, yatırım stratejisinin veya ilgili işlemin sizin için uygun olup olmadığını belirlemek sizin sorumluluğunuzdadır ve ilgili her türlü kayıp veya yükümlülükten siz sorumlusunuz. Herhangi bir Dijital Varlığın tarafınızca satın alınmasını, kazanılmasını, satılmasını veya tutulmasını önermiyoruz. Herhangi bir Dijital Varlığı satın alma, satma veya elde tutma kararını vermeden önce kendi durum tespitinizi yapmalı ve mali danışmanınıza danışmalısınız. Tarafımızca sağlanan bilgilere dayanarak Dijital Varlıkları satın almak, kazanmak, satmak veya tutmak için verdiğiniz kararlardan ve bu kararlardan kaynaklanan zararlar da dahil olmak üzere BİTROTA sorumlu değildir.